måndag 6 september 2010

Besök hos Linnea

Vackra Linnea


Idag gjorde vi en dagsutflykt upp till Sunnemo. Först stannade vi längs Svartån och gick på en skogspromenad. Med oss var Yenna som fick en egen stund tillsammans med oss. Vi gick först längs ån och sen upp längs den branta sluttningen där vi hittade en prima fikaplats med härlig utsikt.

Sen fortsatte vi upp till Linnea som bor hos Wolfgang o Simone på Huskyfarm Björkilsätern en liten bit upp i skogen öster om Sunnemo. Det var så kul att träffa Wolfgang o Simone + alla deras hundar och naturligtvis Linnea! Det var två år sen vi var och hälsade på sist och sen dess har Linnea verkligen utvecklas mycket. Exteriört är hon helt fantastisk med stor utstrålning och ett suveränt uttryck i ansiktet. Mentalt är hon fortfarande lite försiktig men det var inte så svårt att bli närmare kompis med henne. Vi önskade verkligen att vi kunnat haft kvar henne.. Men samtidgt var vi så glada att hon har det så bra!
Vi hälsade naturligtvis på de andra hundarna också. Speciellt kul var det att se de två nya hundarna som kommer från Agefeldts. Jag såg dom som helt nyfödda för ett år sen. Och nu var dom två jättestiliga vovvar!

Efter en bra stunds hundprat på den nybyggda veranda i det fina höstvädret var det dags vända hemåt. Yenna var helt slut efter alla upplevelser denna dag!
Webalbum på adress http://huskys.candymans.se/#15.0

Tänkvärda ord om Siberian Husky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar